Мешканець Санкт-Петербурга Акбар Джалілов, якого Слідком РФ та кремлівські ЗМІ майже одноголосно записали у терористи-смертники, котрий вчинив вибух у метро, шокований "славою", що звалилася на нього.

Як передає РБК-Украина, один із журналістів додзвонився до Акбара і поговорив з ним. Молодий чоловік заявив, що це "якась помилка", і він не має ні найменшого відношення до трагедії.

Повідомляється, що профіль підозрюваного у здійсненні теракту є в соціальній мережі. Судячи з викладеної інформації, чоловікові 22 роки, він підписаний на групи "Я люблю іслам" й IslamHouse. У нього в друзях 12 осіб.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", Слідчий комітет РФ опублікував імена загиблих внаслідок вибухів у пітерському метро.

За кілька годин до теракту одна з користувачок соцмереж пожартувала, що давно не було терактів, значить скоро станеться. Вже незабаром їй довелося виправдовуватися за слова, що виявилися пророчими.

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Під час вибуху на прогоні між станціями метро "Сінна площа" і "Технологічний інститут" загинули 14 людей, ще понад півсотні отримали поранення.