Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков відреагував на висновки польської генпрокуратури, яка визнала російських диспетчерів винними в авікатастрофі під Смоленськом.

За інформацією російських ЗМІ, спікер Путіна не згоден із заявою представників Польщі, а свою позицію він аргументував тим, що обставини катастрофи вже вивчались.

"Погоджуватися з такими висновками не представляється можливим", - заявив Пєсков, а також додав, що цим питанням займаються слідчі органи Росії.

Сьогодні заступник генерального прокурора Польщі Марек Пащонек звинуватив російських диспетчерів та "третю особу" в умисному кординуванні Ту-154, яке призвело до авікатастрофи.

Нагадаємо, польський літак впав під Смоленськом у квітні 2010 року. Усі 96 пасажирів загинули. Серед них був тодішній президент Лех Качинський разом із дружиною.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", Польща офіційно звинуватила Росію у катастрофі під час варшавської прес-конференції.