Вчора в Санкт-Петербурзі в рамках указу Путіна про знищення санкцій продуктів ліквідували 500 кілограмів сирного продукту з Німеччини та 250 кілограмів м'ясної продукції з Литви.

Як повідомляє The-village, їжу спалили в інсінераторній печі в Пулково.

Як зазначає видання, час спалювання переносили кілька разів - за деякими даними, через несправність печі, яку давно не експлуатували. За іншими - через складність в координації виїзду фури з Морського рибного порту, де вранці і виявили заборонені продукти.

Всього в Петербурзі знищать 20 тонн сирного продукту, вчора згоріла лише перша партія.

Нагадаємо, що Санкт-Петербург, пережив під час Великої Вітчизняної війни 872 дня блокади, в результаті чого від голоду померли більше 600 тис. чоловік.

Популярні новини зараз
Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі
Показати ще

Як повідомлялося, вчора в Бєлгороді розкатали катком 10 тонн санкціонного сиру з України, в Оренбурзі знищили 20 тонн сиру - з Латвії. Всього, за даними РБК, за вчорашній день в Росії було офіційно знищено 319,3 тонни санкційних продуктів. Сьогодні знищення продовжиться: загальний обсяг заборонених до ввезення продовольчих товарів перевищує 400 тонн.