Заяву російського президента про те, що він нібито “має намір продовжувати боротися з коррупцією”, користувачі соцмереж підняли на глум.

Як повідомили російські ЗМІ, Путін під час свого виступу назвав антикорупціонера Олексія Навального “авантюристом», щоправда не називаючи його імені. За словами російського президента, учасники держперевороту 2014 року в Україні зробили одним з основних гасел боротьбу з корупцією.

Сам Олексій Навальний так прокоментував слова Путіна у своєму Twitter:
"Путін розкритикував гасла про боротьбі з корупцією, а саму корупцію він критикувати не став".

"Путін не бореться з корупцією, але буде активно боротися проти тих, хто йому в цьому заважає" – зазначив Юрій Агапов.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

"Вова і Ко дає аргумент – ми крадемо краще за всіх, інші будуть красти гірше", – зазначає Electromagnetic Sfty.

"Назвавши на ТБ ім’я Навального, Путін змусить бабусь і дідусів умовити діточок прогуглити Олексія, і множити протест в геометричному масштабі", – вважає Whatsoon.

"Ба ба ба … Бу бу бу … Арабська весна …. бу бу бу бу … Україна … Самі знаєте хто …. Страшилки муть і компот", – перекривив Путіна Олександр Трушечкін.

Користувачі також нагадав Путіну про долю лівійського диктатора:

"По суті нічого. Хоча, а хтось чекав іншого? Кадаффі теж до останнього таку ось муть ніс", – написав Sergey Plopotz.

“Я правильно розумію, що Путін визнає нинішній стан Росії, як в Ємені та Єгипті перед "арабською весною" ? До чого країну довів!", – коментує Studentiys.

Як повідомляв сайт Знай.ua, Навальний анонсував нові масові мітинги у більшості російських міст, які запланував організувати 12 червня.