Вихід Великобританії з Європейського Союзу, старт якому офіційно дала прем’єр-міністр Тереза Мей, уже знайшов свій відгук серед користувачів інтернету. У соціальних мережах публікують коментарі та численні фото жаби, у яких обігрують тему відділення Британії від ЄС.

Як відомо, минулого року у Великобританії пройшов референдум про вихід з Євросоюзу, і от тепер Brexit даний офіційний старт.

У ЄС такий крок Туманного Альбіону викликав очікуваний ажіотаж, незважаючи на те, що анонсувався він давно. Тим не менше, єврочиновники сподіваються, що навіть після виходу з європейської спільноти залишиться хорошим партнером.

У свою чергу в МЗС Німеччини запевнили, що вони, як і раніше будуть добрими сусідами та зроблять усе можливе, аби зберегти чудові стосунки з Лондоном.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", сьогодні постпред Великобританії при ЄС вручив Дональду Туску листа від Терези Мей з офіційним повідомленням про вихід з ЄС.

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось НМТ 2024: абітурієнтам розповіли, кому не світить вступ до ВНЗ Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче
Показати ще