У США палата представників проголосувала за прийняття бюджету, в якому декілька окремих пунктів присвячені агресивній поведінці з боку Росії.

У цьому фінансовому році (до 30 вересня) уряд фінансуватиме спеціальні служби, які займуться контролем над російським впливом на загальну політичну обстановку. В окремому розділі Пентагона прописані такі пункти, як заборона на підтримку анексії Кримського півострова, російського суверенітету над цією територією і вкладання інвестицій в Крим. Про це йдеться в прес-релізі, опублікованому на офіційному сайті відомства. Його ще має схвалити Сенат і президент Дональд Трамп.

"Орієнтуючись на актуальні загрози тероризму, а також інші довгострокові проблеми, законопроект включає в себе положення, спрямовані на забезпечення ефективного управління та фінансової відповідальності, зміцнення нашого технічного збору та аналізу можливостей в кіберпросторі та інших областях, і поліпшення забезпечення безперервної звітності розвідувального співтовариства протягом року", - говориться в документі.

У п'ятому розділі, який називається "Питання, що стосуються зарубіжних країн", чітко говориться, що російський вплив може проявлятися у таких формах: організація підставних організацій, дезінформування, корупція, порушення прав людини, вбивства, пропаганда в ЗМІ, теракти і політичні переслідування.

Популярні новини зараз
Тепер без цього документу з дому ні ногою: чоловікам нагадали про штраф від 17 до 25 тисяч гривень Українцям спишуть частину боргів за комуналку: кому дозволять не платити Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо
Показати ще

Окрім цього, адміністрації заборонено підтримувати будь-яку країну світу, яка визнає незалежність регіонів Північної Осетії й Абхазії.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що Володимир Путін ніяк не може зрозуміти, чого від нього хоче адміністрація Білого дому.