Прес-секретар російського президента Дмитро Пєсков розповів про масштаби терпіння Володимира Путіна в контексті відносин Москви і Вашингтона.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, "найкращий друг" президента розповів, що останній все ніяк не може зрозуміти логіку адміністрації Білого дому.

"Справа не в держсекретарі, справа в адміністрації в цілому. Поки немає такого відчуття і ще немає розуміння щодо, скажімо так, міжнародного світогляду нової адміністрації. І власне, не завершився процес формування цієї адміністрації, незважаючи на те, що вже майже сто днів позаду. Тут, в даному випадку, можна сказати, що президент Путін дуже терплячий і послідовний у своїх підходах, тому він досить терплячий для того, аби дочекатися, коли цей міжнародний світогляд стане ясним", - заявив Пєсков.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що Вашингтон поставив Москві ультиматум: або підтримка диктаторського режиму Башара Асада, або співробітництво з США. Кремль не довго думаючи "увімкнув дурня": це не підтримка, це боротьба з тероризмом.