В.о. прес-секретаря Держдепу США Марк Тонер не зміг точно відповісти на питання журналістів про те, чи обговорював державний секретар Рекс Тіллерсон з Володимиром Путіним ситуацію, яка склалася в Україні.

"Я можу сказати, що він підняв питання України під час своєї двосторонньої зустрічі з міністром закордонних справ Лавровим. У мене немає подробиць його двосторонньої зустрічі з президентом Путіним... Я не можу підтвердити - я перепрошую - що питання України піднімалося при цих обставинах" , - сказав Тонес під час бріфінгу у Вашингтоні. Про це повідомляється на офіційному сайті Державного департаменту.

Зате прес-секретар ясно дав зрозуміти, що між Вашингтоном і Москвою все не дуже гладко: Тіллерсон і Путін дуже розходяться в думках з багатьох питань. Також Тонер підкреслив, що США будуть знову і знову піднімати невирішені питання, коли США відвідуватимуть російські представники.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що США звинуватили Росію в підтримці диктаторського режиму Башара Асада. У Федерації з відповіддю не тягнули: вони не підтримують диктатора, а навпаки, борються з тероризмом.