Співробітниця американського Федерального бюро розслідувань таємно вийшла заміж за бойовика "Ісламської держави".

Про це повідомляє CNN.

За даними відомства, жінку відправили до Сирії для проведення розслідування злочинів ІД. Через деякий час перекладачка ФБР Даніела Грін приховала від керівництва своє справжнє місцезнаходження.

Виявилося, що вона побралася із терористом Денисом Каспертом ще три роки тому, але про це стало відомо тільки нещодавно.

Грін заздалегідь попередила свого обранця, що детективи почали розслідування, але потім вона сама зізналася у скоєному і повернулася до Америки.

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки
Показати ще

Перекладачка погодилася співпрацювати зі спецслужбами США, а також дала свідчення у справі про міжнародний тероризм.

Згодом співробітницю ФБР відправили за грати на десять років. Незадовго до ув'язнення 39-річного Касперта ліквідували під час спецоперації американських авіаційних підрозділів у Сирії.

Відомо, що свого часу терорист був музикантом і працював у Німеччині, а до ІД приєднався у 2012 році. Там він був одним із головних пропагандистів, просував ідеологію та займався вербуванням.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що у Туреччині затримали 49 підозрюваних у зв'язках з ІД.