У США повідомили про аналіз варіантів застосування військової сили відносно Корейської Народно-Демократичної Республіки.

"Віце-президент США Майк Пенс має намір обговорити це питання під час візиту до Південної Кореї", - передають південнокорейські ЗМІ.

У п'ятницю, 14 квітня, з'явилась інформація, що візит Пенса до Південної Кореї має на меті зустріч з командувачем збройними силами США на південнокорейській території генералом Вінсентом Бруксом.

Віце-президент заявив, що у США вивчають можливі варіанти розвитку конфлікту з КНДР, що може призвести до використання серйозної зброї.

Чиновник не уточнював, йдеться про захист від нападу імовірного ворога чи активну атаку.

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Ми не розголошуємо плани імовірних ініціатив, що стосуються національної безпеки та військової сфери", - зауважив представник Адміністрації США.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", Китай перекинув 150-тисячну армію до кордонів КНДР.