Американська влада ввела санкції проти Північної Кореї. Про це в п'ятницю, 31 березня, повідомило Міністерство фінансів США на своєму сайті.

«Це стало відповіддю на розробку Північною Кореєю зброї масового знищення (ЗМЗ) і порушення резолюцій Ради Безпеки ООН», - йдеться в заяві.

США ввели санкції проти однієї компанії і 11 посадових осіб із КНДР. Зазначається, що до списку санкцій потрапили троє представників північнокорейських банків і корпорацій в Москві. Крім цього, є й представники зовнішньоторговельних організацій КНДР в Китаї, В'єтнамі і на Кубі.

В американському відомстві зазначили, що цих людей підозрюють у причетності до надання фінансової допомоги в розробці зброї масового знищення.

Як повідомляв сайт "Знай.ua", Північну Корею відключили від SWIFT. Міжнародна банківська система перестала надавати фінансові послуги банкам КНДР, які потрапили до санкційного списку ООН.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще