Російський журналіст Аркадій Дубнов розповів в ефірі однієї з радіостанцій про бесіду із президентом Росії Володимиром Путіним у 2008 році, коли той складав президентські повноваження.

На великому фуршеті у Ново-Огарьово Дубнов запитав у Путіна, чому він так ненавидить голову нафтової компанії "ЮКОС" Михайла Ходорковського, який тоді відбував ув'язнення.

"Да у нього ж руки по лікоть у крові", - заявив президент Росії.

Журналіст уточнив, що Ходорковського судять за податкові злочини, на що Путін відповів, що представники екс-голови "ЮКОСа" носять гроші мішками у суди та прокуратуру.

"Так це що, виходить, що це підсумки ваших вісьмох років?", - спитав Дубнов, але колеги попросили його припинити.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Крім того, Путін не зміг одразу пригадати, хто така Світлана Бахміна (віце-президент "ЮКОСа"). Після підказки журналістів президент Росії сказав: "Бухгалтер? Бухгалтер завжди сидить".

Як повідомляв портал "Знай.ua", опозиціонер Олексій Навальний саркастично відповів російським ЗМІ щодо свого наміру провести масштабний мітинг.