Президент Європейської комісії Жан-Клод Юнкер заявив, що 8 червня почнуться переговори між Великою Британією і Європейським Союзом щодо Brexit.

Про це глава комісії сказав сьогодні за підсумками саміту країн ЄС, який був присвячений виходу Великобританії зі складу Союзу.

«Переговори почнуться після 8 червня, після виборів у Великій Британії. Переговори будуть складними, і буде важко утримувати єдність, продемонстровану сьогодні, але ми докладатиме всіх зусиль, щоб зберегти цю згуртованість», - сказав чиновник.

При цьому він закликав усі країни бути єдиними в цьому питанні.

Крім того, 3 травня Єврокомісія прийме мандат, який визначить чітку і єдину лінії на переговорах з Великою Британією.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що німецький канцлер Ангела Меркель розвіяла ілюзії британців щодо Brexit. Щодо фінансових зобов'язань Лондона Меркель вимагає поговорити на першій стадії переговорів, а не в кінці, як того хочуть в Британії.