Трьох військових, які постраждали під час нападу бойовиків на частину Росгвардії, госпіталізували до місцевої лікарні.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Відомо, що серед них був командир інженерно-саперної батареї, солдат артилерійського полку, а також заступник командира батареї. Медики зазначили, що всі вони знаходяться у критичному стані: отримали численні травми голови та ніг.

Пізніше у Національному антитерористичному комітеті РФ підтвердили, що шестеро бойовиків справді намагалися проникнути у військову частину: через сильний туман увірватися до будівлі не було складно, адже їх ніхто не помітив.

При собі нападники мали вогнепальну зброю, а також "пояси смертників", які виявилися муляжами. Гвардійці застрелили більшість членів банди, втім двом все ж вдалося втекти.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

На інцидент одразу відреагували у російському Слідчому комітеті, порушивши кримінальне провадження. Згідно документу, злочинцям загрожує чималий тюремний термін. Бойовикам інкримінують посягання на життя військовослужбовців, за що передбачено до двох років ув'язнення, створення бандформування – в середньому від 8 до 20 років, в залежності від результатів слідства.

Крім того,нападників звинувачують у розкраданні та продажу зброї, а також насильстві.

Слід відзначити, що військова частина Росгвардії, яка розташована на Північному Кавказі, була створена минулого року як додатковий підрозділ МВС РФ спеціального призначення.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що бойовики напали на військову частину Росгвардії, в результаті чого загинули шестеро військових.