Підозрюваний у скоєнні теракту в Стокгольмі, громадянин Узбекистану Рахмат Акілов дав свідчення поліції.

Відповідну інформацію надав Expressen з посиланням на власні джерела.

Акілов зізнався у скоєнні злочину. За версією джерела, він заявив, що задоволений результатом. Також наголошується, що передбачуваний терорист сказав правоохоронцям про виконання справи, що він намітив. Офіційного підтвердження інформації на даний момент немає.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua" 7 квітня на одній з центральних вулиць Стокгольма вантажівка в'їхала у натовп. Загинули щонайменше чотири людини, ще півтора десятки були поранені. Наймолодшій жертві теракту було 11 років.

Глава шведського уряду Стефан Левен розповів, що правоохоронці затримали підозрюваного. Під час обшуку машини, поліція виявила вибухівку в сумці. Також повідомлялося, що одному з затриманих загрожує депортація через екстремістські погляди.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще