Під Москвою сталась серйозна аварія на залізниці, зіткнулися пасажирський потяг, сполученням "Москва-Брест" та приміська електричка - "Москва-Усово". Постраждало близько півсотні людей.

ДТП сталась 8 квітня о 22.40 на перегоні станцій Філі — Кунцево-2 на Білоруському напрямку, - пишуть РосЗМІ з посиланням на прес-службу"Російської залізниці" (РЖД).

За попередніми даними, електропотяг "Москва-Усово" зіткнувся з пасажирським, який слідував за ним. Причиною стало те, що машиніст електрички різко загальмував, побачивши людину на шляху, чоловік намагався перейти колії. І в цей момент потяг "Москва-Брест", що наздогнав електропоїзд, врізався в нього.

Два вагони електрички та секція локомотива пасажирського потяга злетіли з рейок.

Як повідомили представники РЖД, в результаті зіткнення постраждало багато пасажирів, 50 з них звернулося до медиків за допомогою, 16 людей госпіталізували.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За даними РЖД, у потязі їхало 455 пасажирів, в електричці пасажирів не було, лише машиніст, помічник та двоє контролерів.

Зазначається, що на даний момент рух на залізниці відновлено.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", рух на залізниці в Донецькій області паралізував вантажний потяг, що зійшов з рейок.