Ситуація між Північною Кореєю і США загострилася. Американський президент Дональд Трамп пообіцяв прем'єр-міністрові Японії Сіндзо Абе не вчиняти ніяких дій щодо КНДР, доки не проконсультується з Токіо.

Про це повідомляє Kyodo з посиланням на власні джерела.

Відповідну розмову вони провели по телефону. Трамп заявив, що розуміє всі ризики, з якими зіткнеться Японія, якщо Штати здійснять радикальні заходи по відношенню до КНДР. Таким чином, Абе побоюється, що Пхеньян завдасть у відповідь удару по країні.

Під час розмови американський президент наполягав на розумінні прем'єра щодо курсу по відношенню до Північної Кореї. Також джерело повідомило, що Трамп приготував новий "подарунок" Пхеньяну у вигляді санкцій.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua" протягом доби до берегів Корейського півострова добереться ударна група ВМС США. На борту крейсера, двох есмінців і атомного підводного човна знаходяться ракети "Томагавк", які збурили світ ударом по сирійській авіабазі.

Популярні новини зараз
Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

У КНДР зробили тривожну заяву. Влада закликала журналістів готуватися до важливої події. Про що саме йшла мова, не уточнюється. Однак, якщо зіставити ці факти, вимальовується неприємна картина на 13 квітня.