Вісім убитих та одинадцять поранених афганських солдатів – результат сьогоднішньої атаки бойовиками в уніформі військової бази в провінції Балх. Вона знаходиться у місті Мазар-і Шариф, біля мечеті.

Про це повідомляє "Радіо Свобода".

За словами речника міністерства оборони Афганістану Даулята Вазірі, бійці ліквідували одного з терористів, який зайшов на територію бази.

Двома тижнями раніше у цій же провінції під час спеціальної операції проти талібів загинули дев’ятеро афганських солдатів та п’ятеро противників.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", на початку квітня понад двісті бойовиків "Талібану" показали владі схованки зі зброєю і здалися. Серед них – двоє командирів. З 2007 року талібів активно підтримує Росія, про що недавно заявив командувач об'єднаних сил Альянсу в Європі генерал армії США Кертіс Скапарротті.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще