Департамент консульської служби Міністерства закордонних справ України прокоментував на сторінці у Twitter теракт у пітерському метро.

Серед постраждалих громадян України немає, зазначили у відомстві. Відомо, що консул відвідав медичні заклади, в яких перебувають постраждалі внаслідок теракту у підземці.

"Консул відвідав медустанови, в яких перебувають постраждалі під час вибуху в Санкт-Петербурзі, українців там немає", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що теракт у метро Санкт-Петербурга стався 3 квітня. На станції "Сінна площа", за попередніми даними, смертник активував вибуховий пристрій. 11 людей загинули, близько п'яти десятків отримали поранення.

Як повідомляв портал "Знай.ua", родичі попередньо підозрюваного у теракті заявили про його непричетність до злочину.

Популярні новини зараз
ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі
Показати ще