Родичі 22 –річного Максима Аришева не згодні з версією слідства щодо причетності молодого чоловіка до вибухів у підземці Санкт-Петербурга.

Про це пишуть російські ЗМІ.

Як розповіли родичі та друзі хлопця, він їхав на навчання до Петербурзького державного економічного університету саме у той час, коли пролунали вибухи на станції "Сінна площа". Перед цим востаннє хлопець вийшов на зв'язок.

"Він їхав звичним маршрутом, в Петербурзі постійно проживав кілька років, продовжував справно дозвільні документи, був завжди на виду, не був помічений у близькості до радикальних течій", - розповіли його рідні.

Проте травми на тілі Аришева можуть свідчити, що він перебував у самому епіцентрі подій в метро. При ньому знайшли документи, що підтверджують його особу, зокрема паспорт та студентський квиток. Зазначається, що Максим був уродженцем Казахстану.

Популярні новини зараз
Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Чи варто зберігати заощадження у доларах: експерти пояснили, чого чекати від курсу Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Родичі загиблого підозрюваного не знають, де знаходиться його тіло та не мають доступу до нього.

Нагадаємо, 3 квітня, у пітерському метро прогримів вибух у вагоні поїзда, що від’їжджав за станції "Сінна площа". В результаті більше десятка людей загинуло та понад півсотні травмовані.

Згодом оперативники виявили ще одну вибухівку на станції "Площа Повстання", її замаскували під вогнегасник.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", слідство висуває різні версії щодо осіб, причетних до вибухів у підземці. Також розглядають версію, що вибухівку підірвав терорист-смертник.