Російські спецслужби оголосили в розшук двох людей у зв'язку з вибухами в пітерській підземці.

Про це повідомляють росСМИ з посиланням на власні джерела.

Орієнтування на чоловіка і жінку, імовірно з Середньої Азії, відправлять в поліцейські відділення. Джерело з правоохоронних органів заявило, що ці люди розшукуються протягом 20 років.

Слідство зацікавлене в упійманні вищевказаних осіб через те, що їх побачили правоохоронці, коли переглядали відеозаписи з камер спостереження. На даний момент з'ясовується, чи причетні чоловік і жінка до вибухів у Санкт-Петербурзі.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", у мережі з'явився знімок другого підозрюваного в здійсненні теракту в Пітері. У ЗМІ його звинуватили в тому, що це він заклав бомбу, яка не спрацювала. Ввечері, 3 квітня повідомлялося, що ще двох підозрюваних оголошено в розшук.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще