Прес-секретар президента Росії Володимира Путіна Дмитро Пєсков не поспішив назвати вибухи у підземці Санкт-Петербурга терактом.

Відповідну заяву він зробив російським ЗМІ.

"З юридичної точки зору називати терактом, поки не можна, тому що по мірі того, як версії будуть відсіюватися, слідчі органи зможуть однозначно сказати, що це теракт", – заявив Пєсков.

Він зазначив, що є всі ознаки теракту. Пєсков також зазначив, що Путін постійно отримує нові данні щодо приводу розслідування.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", 3 квітня пролунали два потужні вибухи у пітерському метро на синій гілці. За останніми даними, загинули 11 людей, ще 45 – госпіталізовані.

Популярні новини зараз
Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові" Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Слідчі розглядають кілька версій, одна з яких – терорист-смертник. За версією російських ЗМІ, один з підозрюваних особисто прийшов у поліцію і заявив, що не скоював теракт.