У Москві і Санкт-Петербурзі місцеві жителі влаштували стихійні акції пам'яті загиблих в результаті теракту в петербурзькому метро.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

"На Манежній площі в Москві пройде акція пам'яті за загиблими у теракті в петербурзькому метро. Захід розпочнеться о 18:30 увечері 3 квітня біля готелю" Москва ", - йдеться в повідомленні. Крім того, організовані жалобні заходи біля станції метро" Сінна площа " і у станції "Технологічний інститут".

Нагадаємо, 3 квітня на перегоні «Сінна площа» - «Технологічний інститут» близько 14:40 в одному з вагонів прогримів вибух.

Місцеві ЗМІ повідомляють, що в результаті теракту загинули 14 осіб. Офіційні дані - 9 загиблих.

Популярні новини зараз
Кожен пенсіонер повинен визначитися: українців поставили перед вибором Лафа скінчилася, дострибалися: 9 причин, чому українці не отримають субсидію у 2024 році Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав
Показати ще

Досить дивно, що користувач соціальної мережі Instagram Катерина Рубанова за сім годин до інциденту "попередила" росіян про теракт на своєму акаунті. У мережі з'явилося нове відео безпосередньо з місця вибуху в метро в Санкт-Петербурзі.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що ще одну неактивована вибухівку знайшли на станції "Площа повстання".