Державний секретар США Рекс Тіллерсон висловив своє розчарування реакцією Росії на авіаудари американської армії по військовій базі Башара Асада у сирійській провінції Хомс.

"Я розчарований, адже це свідчить, що вони продовжують підтримувати режим Асада і його жахливі атаки на свій народ", - цитує Тіллерсона BBC.

Втім, реакція Кремля не стала для держсекретаря США несподіванкою.

Нагадаємо, 7 квітня вночі американські військові випустили 59 ракет "Томагавк" на військову базу у провінції Хомс та знищили її інфраструктуру за наказом президента Дональда Трампа. Такі дії стали відповіддю на застосування Башаром Асадом хімічної зброї проти мирного населення у провінції Ідліб. Кремль назвав авіаудар "актом агресії проти суверенної держави".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Тіллерсон зв'язався із міністром закордонних справ Росії Сергієм Лавровим після атаки у Сирії.

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще