Президент США Дональд Трамп призначив нового керівника Секретної служби.

Про це повідомляє The New York Times.

Новим главою федерального агентства став генерал морської піхоти у відставці Рендольф Аллес. Наголошується, що це перший випадок, коли керівником призначили людину, яка раніше не працювала в охороні перших осіб держави.

35 років Аллес служив у корпусі морської піхоти США. Після виходу у відставку він виконував обов'язки заступника комісара митниці.

Зазначимо, Секретна служба США безпосередньо підпорядковується міністерству внутрішньої безпеки. Основні завдання агентствазапобігання підробки грошей та цінних документів, охорона президента і перших осіб країни з їх сім'ями і розслідування фінансових махінацій.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", попередній керівник служби Джозеф Кленсі пішов у відставку 4 квітня. Цю посаду він займав упродовж 29 років.