Президент США Дональд Трамп вважає, що Німеччина повинна заплатити США за захист в рамках НАТО.

Про це написав американський президент в Twitter.

"Не дивлячись на те, що ви почули з фейковий новин, у мене була чудова зустріч з канцлером Німеччини Ангелою Меркель. Проте, Німеччина повинна заплатити США і НАТО величезні суми грошей за потужну дорогу захист", - написав Трамп.

[[{"fid":"174422","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"445","width":"522","class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що німецький канцлер Ангела Меркель 17 березня прибула до Вашингтона, де у неї запланована офіційна зустріч з президентом США Дональдом Трампом. Німецькі видання відзначають, що Трамп зустрів Меркель прохолодно. Все обійшлося без поцілунків і обіймів. Вони лише обмінялися усмішками.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Оточення Трампа неодноразово говорило про те, що американський президент буде просити у Меркель рад про відносини з Росією і російським президентом Володимиром Путіним. Обговорять вони і конфлікт на Донбасі.