Американський президент Дональд Трамп продовжує змінювати риторику щодо Росії, і вона стає все різкішою.

Так, в ефірі каналу CBS глава Білого дому несподівано заявив, що допускає втручання Росії в передвиборну кампанію 2016 року за допомогою хакерських атак, але категорично заперечив зв’язок свого штабу зі спецслужбами Кремля.

При цьому Трамп підкреслив, що все ж слід спочатку розібратися, хто саме зламував сервери Демократичної партії й електронну пошту одного з головних радників Хілларі Клінтон Джона Подести.

"Якщо ви не зловили хакера на гарячому, то дуже важко сказати, хто зламав. Але все-таки я допускаю, що це Росія. Але це міг бути і Китай, і багато різних інших груп", - наголосив він.

Республіканець додав, що демократии самі не давали ФБР провести розслідування щодо атак, хоча й не заперечує висновку американських спецслужб, які сходяться на тому, що Росія таки втручалася у вибори в США.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот
Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", у Трампа прокоментували можливість військової співпраці з РФ.