Міністр закордонних справ Китаю Ван Ї вважає, що виключно шляхом мирних переговорів можна врегулювати ядерну проблему на Корейському півострові.

За інформацією Xinhua, таку думку Ван Ї висловив на засіданні Радбезу ООН на рівні міністрів, де обговорювали ядерну загрозу з боку КНДР. Голова МЗС Китаю впевнений, що достатньо незначного привода, щоб ситуація у регіоні стала критичною.

"Необхідно зберігати мир у регіоні. Виключно шляхом переговорів можна вирішити цю проблему", - заявив Ван Ї.

Китайський політик також зазначив, що не можна допустити розповсюдження ядерної зброї не лише у КНДР, але й в усіх країнах.

Нагадаємо, днями раніше Північна Корея запустила ядерну ракету, яка розвірвалась у повітрі, у бік Японії. Тим часом США спільно з Південною Кореєю проводять спільні військові навчання.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", президент Філіппін Родріго Дутерте заявив, що Кім Чен Ин хоче знищити весь світ.