Президент США Дональд Трамп прокоментував слова колишнього радника Майлка Флінна з приводу готовності дати свідчення щодо зв'язків із Росією.

На сторінці у Twitter Трамп, так само як і Флінн, просить для нього імунітету від переслідування.

"Флінн повинен просити недоторканності у справі , яка є полюванням на відьом історичного масштабу. Його ведуть ЗМІ та демократи через поразку на виборах", - написав американський лідер.

Нагадаємо, що Майкл Флінн залишив посаду радника президента США з питань безпеки 13 лютого цього року. Причиною такого рішення стали його зв'язки з послом Росії Сергієм Кисляком перед президентськими виборами у листопаді, про що він нібито забув розповісти Трампу.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Флінн готовий свідчити у справі щодо маніпуляцій Росії на виборах, але за умови надання недоторканності.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще