Фото: EPA

Влада Ірану своїми діями порушують угоду щодо ядерної програми.

Відповідну заяву зробив президент США Дональд Трамп під час спільної прес-конференції з прем'єр-міністром Італії Паоло Джентилони в Білому домі, передає ВВС.

"Вони повинні слідувати йому. Ми аналізуємо його дуже, дуже ретельно. Нам буде що сказати про нього у не надто далекому майбутньому ", - заявив він.

Трамп розкритикував угоду, назвавши її найгіршою з усіх, що він бачив. На його думку, документ не потрібно було підписувати. А тон переговорів, в якому вони велися, був і зовсім неправильним.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, 14 червня 2015 року у Відні оголосили про реалізацію СВПД. Згідно з планом, Радбез ООН, США і Євросоюз знімали санкції з Ірану в обмін на обмеження ядерної діяльності.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", державний секретар США Рекс Тіллерсон розкритикував угоду щодо ядерної програми Ірану. Він зазначив, що угода лише відстрочила перетворення країни на ядерну державу.