Президент РФ Володимир Путін поскаржився на дії нової адміністрації США – кремлівський лідер бідкається, що за часів перебування при владі Барака Обама, Америка нібито "більш тісно співпрацювала із Росією".

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Він стверджує, що стосунки між двома країнами значно погіршилися. Путін звинуватив нового американського президента Дональда Трампа у тому, що він "зруйнував довіру на військовому рівні".

Російський президент натякнув на те, що збирається ініціювати перевірку у зв'язку із хімічною атакою у Сирії, при цьому зневажливо прокоментувавши численні жертви інциденту:

" Якщо наші партнери говорять нам про те, що під удар сирійської авіації потрапили якісь мирні громадяни, тоді нехай ці мирні громадяни допустять на місця цих атак спостерігачів", - обурився Путін.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Вся "перевірка", як виявилося, у баченні кремлівського лідера обмежується прибуттям на місцевий аеродром, адже звідти стартували літаки із хімічною зброєю.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Путін заявив, що збирається придушити мирні акції протесту у шести країнах СНД.