Президент США Дональд Трамп замість традиційної вечері з Асоціацією кореспондентів при Білому домі поїхав на мітинг своїх прихильників у штаті Пенсильванія.

За інформацією BBC, щорічна вечеря із журналістами є традицією усіх американських лідерів з 1914 року. Трамп став першим президентом з 1921 року, який її порушив.

Зазначимо, що на мітингу у Пенсивальнії, який був приурочений першим 100 дням правління Трампа, республіканець негативно висловився про працівників ЗМІ.

"Зараз, у Вашингтоні, вони дивляться, і вони хочуть бути тут сьогодні з нами. І ніщо не може радувати мене більше, ніж бути за більш ніж 100 миль від вашингтонського болота і проводити вечір з усіма вами", - заявив голова Білого дому.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", Трамп вважає, що головним його суперником на виборах у 2020 році стане сенатор від штату Массачусестс Елізабет Уоррен.