Конгрес не підтримав проект закону про охорону здоров'я президента США Дональда Трампа, який скасовував реформу екс-президента Барака Обами Obamacare.

Про це пише ВВС.

Трамп попросив спікера Палати представників Пола Райана відкликати законопроект після того, як стало ясно, що він не отримає необхідний мінімум (215) голосів від республіканців.

Це можна назвати потужним ударом по президенту США, тому що скасування та заміна програми Obamacare, була одною з його головних передвиборних обіцянок.

Нагадаємо, 21 січня Трамп підписав указ, згідно з яким федеральні відомства повинні були послабити обмеження, пов'язані з масштабною реформою охорони здоров'я Obamacare.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як писав раніше інформаційний портал "Знай.ua", 24 березня Конгрес США повинен був поставити на голосування законопроект, який замінює програму медичного страхування Obamacare.