Нанесений США удар по сирійській авіабазі може бути не останнім.

Таку думку в інтерв'ю виданню The Sun висловив напередодні саміту країн G7 в Італії міністр закордонних справ Великої Британії Борис Джонсон.

За словами глави відомства, президент США Дональд Трамп, випустивши ракети, послав режиму Башара Асада "ясний і чіткий сигнал".

"Найголовніше, що вони можуть зробити це знову", - зазначив Джонсон.

Відтоді як Трамп зайняв крісло у Білому домі, популярністю на міжнародній арені він не користувався. Особливо великі питання викликала зовнішня політика його адміністрації.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Однак Джонсон приєднався до когорти політиків, які підтримали дії президента США в Сирії.

Глава британського МЗС похвалив республіканця за "рішучість і готовність, яких, на жаль, всім не вистачало останніми роками".

"Ми не можемо упустити цей момент. Пора би Путіну в обличчя розповісти правду про тирана, якого він як і раніше підтримує", - закликав Джонсон.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", Маккейн повісив на Трампа відповідальність за хімічну атаку в Сирії.