У британському місті Бебінгтон, неподалік від Ліверпуля, обвалився житловий будинок, внаслідок чого поранення отримали 30 осіб.

За інформацією BBC, на місце прибули 12 карет швидкої, двох людей госпіталізували у важкому стані. Чотири десятка пожежників ліквідовують наслідки вибуху. За попередніми даними, у будівлі стався витік побутового газу.

Зазначається, що поряд із будівлею, де стався вибух, розташований китайський ресторан. У той час там було багато відвідувачів. Також поряд знаходиться танцювальна студія. Люди, які були поблизу під час вибуху, розповіли, що відчули сильний поштовх.

Офіційні представники Бебінгтона назвали ситуацію вкрай серйозною та попросили мешканців триматися якомога далі від місця вибуху.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Лондоні відбулась багатотисячна акція за участю противників виходу Великої Британії з ЄС.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще