Сьогодні, 28 березня, офіційно вступив в силу безвізовий режим з країнами Європейського союзу в Грузії.

27 березня о 23:00 за місцевим часом громадяни країни офіційно отримали право на в'їзд практично в усі європейські міста терміном на 90 днів, крім Ірландії та Великої Британії.

У Міністерстві закордонних справ нагадали, що при перетині кордону необхідно відповідати на питання прикордонників щодо цілей поїздки, а також демонструвати квиток у дві сторони, вказувати номер в готелі, страховку. Громадяни зобов'язані мати при собі гроші, добовий розмір яких – 50 євро.

Порушників депортуватимуть або штрафуватимуть на три тис. євро. Крім цього, вони не зможуть відвідати європейські країни протягом п'яти років. Безвіз також відкривається для жителів Південної Осетії і Абхазії у разі наявності грузинської біометрики.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", 8 березня було опубліковано рішення про надання безвіза для грузинських громадян в журналі ЄС.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще