Молодий грузинський вчитель загинув під час ремонту даху, його скинуло з будинку ураганним вітром, який охопив кілька регіонів країни.

Про це інформує "Грузія Online".

За інформацією губернатора регіону Гурія Гія Салуквадзе, вчитель, не зважаючи на сильний вітер поліз на дах, щоб відремонтувати його Проте сильний порив вітру скинув чоловіка на землю. Від отриманих травм останній помер на місці.

Чиновник повідомив також про ще кількох постраждалих від негоди. На одного з них упало дерево, вирване з коренем потужним вітром. Ще двох перехожих привалила ялинка, яку також звалив ураган.

Крім того дерева, що вириває ураган, який вже тиждень бушує в країні, пошкодили храм імені Святого Георгія у селі Веджіні району Гурджаані. Також в результаті падіння дерев пошкоджено чимало автомобілів.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", у російському Ставрополі сильний вітер зірвав частину покрівлі багатоповерхівки.

.