Зустріч британського міністра закордонних справ Бориса Джонсона з російськими політиками у Москві, яка мала відбутися цього місяця, відклали на невизначений термін.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

"На жаль, ми змушені відкласти візит міністра закордонних справ Великобританії в Росії, запланований в цьому місяці, у зв'язку зі змінами в розкладі зустрічі міністрів закордонних справ країн-членів НАТО", - розповіли представники британського посольства в Росії.

Робочий візит Джонсона до Москви був запланований з метою врегулювати ключові питання, пов’язані з Україною та Сирією.

Нагадаємо, раніше Борис Джонсон заявив, що Захід має посилити тиск на Кремль через дії на Донбасі та ситуацією з тимчасово окупованим Кримом.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", представники МЗС Великої Британії заявили, що позиція щодо Росії не зміниться, доки Кремль не змінить курс стосовно України.