Заступник міністра закордонних справ Російської Федерації Сергій Рябков виправдав скандальну поведінку представника Росії в ООН Володимира Сафронкова.

"Різкі висловлювання російського дипломата мали на меті вивести опонентів зі стану так званого політичного зомбування", - повідомляють російські ЗМІ.

Рябков заявив, що настав момент, коли необхіжно було перейти на інший стиль спілкування, щоб Росію почули.

"Якщо продовжувати вести діалог у стилі "Ваша величність, з повагою до Вас та Вашого дорогоцінного часу, чи не могли б Ви прислухатись до наших пропозицій", то не буде ніякого ефект", - сказав Сергій Рябков.

Нагадаємо, представник Росії в ООН Сафронков дозволив собі перейти на "ти" та відверто нахамити своєму колезі з Великобританії під час виступу на зібранні.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

За хамську поведінку дипломата зачислили до числа гопників з 90-х років, тепер Сафронков зірка інтернету.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", соцмережі розлютив представник Росії в ООН.