У мережі опублікували фотографію саморобного вибухового пристрою, який знешкодили на станції метро "Площа повстання" в Санкт-Петербурзі.

Нагадаємо, сьогодні вдень на перегоні між станціями "Сінна площа" та "Технологічний інститут" пролунали два потужних вибухи. У вагоні метро загинули щонайменше десять людей, з них одна дитина. Ще кілька десятків пасажирів отримали поранення.

Двоє потерпілих померли у Маріїнській лікарні, куди їх привезли у стані клінічної смерті. Ще однієї жінки не стало в кареті "швидкої".

Судячи з харакеру травм та пошкоджень після вибухів, пристрої були "нафаршировані" металічними кульками та гайками, оскільки чимало людей були буквально посічені.

МЧС кваліфікувало те, що відбулося в метрополітені, як терористичний акт. У Москві й Санкт-Петербурзі оголошений траур.

Популярні новини зараз
Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Як писав "Знай.ua", на думку оглядачів, за вибухами проглядається рука Кремля, оскільки зовсім недавно Путін обіцяв росіянам теракти. Правда, він підкреслював, що їх будуть організовувати українці.