Під Москвою сталась моторошна залізнична аварія, електричка та пасажирський потяг зіткнулися на Білоруському напрямку пізно ввечері 8 квітня, в результаті постраждало півсотні людей.

Про це інформує прес-служба "Російської залізниц"і (РЖД).

За попередніми даними, приміський електропоїзд різко загальмував перед перебігаючим шлях чоловіком, в цей момент потяг, сполученням "Москва-Брест", врізався в електричку.

В результаті, два вагони електропоїзда та локомотив пасажирського зійшли з колій.

У мережі пасажири, що потрапили в аварію показали перші хвилини після моторошного зіткнення.

Популярні новини зараз
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Появилось видео с моментом столкновения от пассажира электрички, которая сегодня столкнулась с поездом Москва-Брест на путях Белорусского направления

Posted by Erich Hartmann on Saturday, 8 April 2017
За словами свідків, удар був такої сили, що вагон розірвало на частини. Рятувальникам довелося застосовувати аварійний потяг, щоб звільнити шлях від купи металу, що залишилось від кількох вагонів.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", біля столиці РФ зіткнулися електричка з пасажирським поїздом на Білоруському напрямку. Всю ніч бригади рятувальників звільняли колії від розбитих вагонів. На даний момент, рух на шляху відновили.