Сьогодні у Мінську відбудеться засідання представників Тристоронньої контактної групи із врегулювання ситуації на Донбасі (Україна - Організація з безпеки і співробітництва в Європі - Росія).

Про це повідомляють "Українські новини".

Основними темами обговорення стануть питання безпеки, а також звільнення заручників. Крім того, на порядку денному – ряд гуманітарних, політичних та економічних питань, але деталі зустрічі поки що невідомі.

Відомо, що на 12 квітня запланований також візит очільника МЗС України Павла Клімкіна до Польщі. Дипломат візьме участь у засіданні міністрів закордонних справ Європейських країн.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Павло Клімкін заявив, що українська сторона очікує від зустрічі нормандської четвірки у Мінську додаткових рішень по припиненню вогню, а також звільнення полонених.

Популярні новини зараз
По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати
Показати ще