У московському метрополітені 28 квітня раптово зазвучало тривожний сигнал, який сповіщає про повітряну атаку.

Про це повідомляють очевидці в соцмережах. Сигнал пролунав об 11 годині. За попередніми даними, це сталося на станції "Павелецька" і в метро прозвучало оголошення, що всі ескалатори працюють на спуск.

Працівники метро розповіли, що збій тривав "буквально п'ять хвилин" і неполадки оперативно усунули. Тривога не вплинула на роботу ескалаторів. Офіційні представники метрополітену категорично спростовують цю інформацію.

"Маячня повна взагалі. Нічого такого не відбувалося. Business FM видав якусь фігню", - пояснив прес-секретар московської підземки Андрій Кружалін в ефірі однієї з російських радіостанцій.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, київське метро очікують кардинальні зміни. Основна їх частина припаде на 2017 рік.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще