Мешканців підмосковного міста Митищі тероризують дикі тварини. І мова йде не про звичних мешканців лісу, а про верблюдів.

Флегматичні двогорбі відомі неприємною звичкою плюватися. Тепер же до списку їх недоліків можна віднести й запальний характер.

Місцева мешканка Анна Дубравіна мирно гуляла лісом, коли раптом на неї напав верблюд. Жінка через незнання опинилася на "території" звіра, і він кинувся захищати свою самку.

Історія ледь не закінчилася трагедією. Справа в тому, що Дубравіна - на дев'ятому місяці вагітності.

"Я просиділа у заметі хвилин 30, він намагався бити мене спочатку мордою, потім почав кусати руку, якою я закривалася, він мене прокушував. Я кричала хвилин 10 абсолютно нелюдським криком, господаря абсолютно точно поруч не було, взагалі людей не було", - розповіла Анна.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На згадку про зустріч із верблюдом у жінки залишилися не лише глибокі шрами, але й побоювання за немовля.

"Ми приїхали до травмпункту, нам сказали - робіть щеплення від правця. Але потім дізналися, що я вагітна, і сказали - на все Божа воля, або відмовляйтеся від вагітності", - зізналася Анна.

Зоозахисники лише руками розводять - поняття не мають, як теплолюбні верблюди вижили у суворому російському кліматі.

Що стосується господаря двогорбих, то до його совісті вже не перший рік намагаються достукатися сусіди і фахівці. Однак все марно.

Любитель екзотики Олександр Ручкін придбав верблюдів три роки тому за 500 тисяч рублів. За його словами, він використовує їх як транспорт, коли настільки п'яний, що не може сісти за кермо.

І законної управи на Ручкіна немає. Адже російське законодавство передбачає лише штрафи за неправильний вигул собак. Про верблюдів - ані слова.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", біологи знайшли мутантів.