Поки Москва обговорювала антикорупційний мітинг, на якому поліція затримала сотні людей та ініціатора акції протесту опозиціонера Олексія Навального, співробітники "Мосміськмосту" зачистили меморіал на місці вбивства іншого опозиціонера, Бориса Нємцова.

Про це повідомляє російська преса.

Зазначається, що співробітники комунальної служби виривали з рук активістів портрети політика.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", місяць тому на річницю убивства Нємцова у Москві та Санкт-Петербурзі пройшли багатотисячні мітинги. Їх учасники закликали не покидати справу опозиціонера та боротися за звільнення Росії. Крім того звучали заклики до президента Володимира Путіна "провалювати геть".

Уже тоді співробітники "Мосміськмосту" намагалися перешкодити учасникам маршу приносити квіти до місця розстрілу політика і навіть спробували частково перекрити міст, мотивуючи це "заходами безпеки".

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще