У пакистанському місті Лахор терорист-смертник здійснив теракт.

Як повідомляє Geo.tv, в результаті вибуху загинули 6 людей, 15 отримали поранення. Терорист хотів підірвати військових. Солдати супроводжували людей, які робили перепис населення.

"Головний міністр скликав екстрену нараду співробітників служби безпеки за участю генерального інспектора поліції і представників розвідки провінції", - йдеться в повідомленні місцевих ЗМІ.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що два десятки людей загинули, ще 23 отримали поранення в результаті вибуху замінованого автомобіля в селищі Джізре на сході Сирії.

Селище, де прогримів вибух, в березні від бойовиків ІГ звільнили загони коаліції "Сили демократичної Сирії". Зараз тривають бої між терористами "Ісламської держави" і загонами коаліції в районі Євфратської ГЕС у міста Табка.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще