У неділю ввечері, 26 березня, два пасажирських лайнери перед посадкою в Санкт-Петербурзі "зіткнулися" з розрядами блискавки.

Як повідомляють РосЗМІ, у результаті події обійшлося без постраждалих.

Спочатку командир літака Боїнг-737, який прилітав з Самари, доповів при посадці про те, що судно "підбила" блискавка. Буквально через 15 хвилин командир іншого рейсу, що вилетів з Москви, повідомив про таку ж ситуацію.

За їх словами, удар був настільки сильним, що спалах залив світлом кабіну. У результаті цього пілоти осліпли на кілька секунд.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", через блискавку військово-транспортний літак Ан-12 приземлився повз злітно-посадкову смугу в Челябінську. У результаті події судно отримало серйозні пошкодження.

Популярні новини зараз
В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще