Кілька місяців тому в Омській області проклали нову дорогу до селища Саратове. Паводок змив її та фактично відрізав населений пункт від цивілізації.

За інформацією російських ЗМІ, підйом води у місцевому ставку розпочався тиждень тому. Прокладені відвідні лінії не витримали - дорога провалилась під землю.

Мешканці Саратового повідомили, що робочі прокладали дорогу нашвидкоруч. Вони працювали у кілька змін та навіть у сорокоградусний мороз. Це, судячи зі всього, стало причиною поганої якості дороги.

До селища терміново прокладають тимчасовий шлях. Компанія, яка займалась прокладанням дороги, пообіцяла за кілька днів відремонтувати її за власні кошти.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Зазначається, що до селища не можуть потрапити вантажівки та інші машини. Мешканці залишились без хліба та вимушені пекти його самі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в Омській області табун коней провалився у водоймище та замерз до смерті.