До будівлі парламенту Сербії прийшли обурені громадяни, які мітингують проти перемоги на президентських виборах Александра Вучича.

Про це повідомляє Balkan Insight.

Протести набирають серйозних масштабів. Людей закликають виходити на повстати "проти диктатури". Зокрема користувачі Facebook отримують повідомлення про акції протесту, мережу просто засипали лозунгами: "Починається перша битва у війні за краще майбутнє".

Під викрики "Ми не хочемо Вучича!" та "Вучич-злодій!", натовп підійшов до стін парламенту та, перекривши рух на площі, направився до штаб-квартири державної виборчої комісії, після цього люди знову повернулися до парламенту та продовжили акцію.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Активісти заявили, що не припинять мітингувати, незабаром на вулиці міст Белграда та Ніші також люди вийдуть з протестами.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", 2 квітня у Сербії відбулись президентські вибори та серед 11 кандидатів лідером за голосами виборців став діючий прем’єр-міністр Александр Вучич.