У Росії заявили, що в результаті авіаударів сирійської урядової авіації в провінції Ідліб снаряди потрапили в склад з хімічною зброєю, яка належала повстанцям.

Про це сказав представник міністерства оборони РФ Ігор Конашенков, передає російські ЗМІ.

"За даними російських засобів об'єктивного контролю повітряного простору вчора в період з 11:30 до 12:30 за місцевим часом сирійська авіація завдала удару в районі східної околиці населеного пункту Хан-Шейхун по великиму складу боєприпасів терористів і накопиченої там військової техніки. На території цього складу знаходилися цехи з виробництва фугасів, які начиняють отруйними речовинами", - сказав представник Міноборони.

Також він зауважив, що ці боєприпаси з отруйними речовинами опозиціонери застосовували в Алеппо. Таким чином, російський уряд покладає відповідальність за загибель десятків людей на сирійських повстанців.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що в ООН почали розслідування хімічної атаки в Сирії.

Популярні новини зараз
По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще